Tlf. 661 902 045 | Correu Electrònic: tarragona@kakullenya.com

Venda de Llenya

La llenya es classifica segons el seu poder calorífic, és a dir, sobre la seva capacitat per alliberar calories i escalfar. Hi ha dos tipus de llenya, la llenya tova i la llenya dura. D'aquesta manera com més dura sigui la llenya que tinguem depenent de l'arbre més temps durarà mentre la cremem, la llenya dura escalfa durant més temps. Per altra banda la tova emmagatzema menys quantitat de calories i, per tant, durarà menys temps a la nostra llar de foc, però per altra banda té una flama més viva i escalfa més ràpidament.

A KaKu disposem tant de llenyes toves com llenyes dures:

L'Alzina i el Roure: Són fustes molt dures, i per això mateix sempre ha estat emprada en fusteria (eines agrícoles, rodes de carro, etc) i per a fer carbó. El fet que sigui tant dura, fa que produeixi una brasa molt duradora, cosa que té diversos aventatges, ens escalfa durant més hores, podem reanimar el foc fins i tot quan sembla apagat i és perfecte per cuinar a la brasa tant carn com graellades de verdures.

L'Olivera i L'Ametller: Són les fustes més dures de que disposem i, per tant, les de més durabilitat.

El pi i el faig: Són la fusta més tova de totes, és més fàcil d'encendre, té una flama més viva però també dura menys i no fa tanta brasa, el millor és barrejar-la amb alzina o roure per obtenir més brasa.

Confiança

Som conscients que el més important per a una empresa és la confiança dels seus clients, és per això que nosaltres no venem a pes, sinó a volum. El client no pot comprovar el pes que se li ven fàcilment, però sí un volum, en comptes de vendre Kg, venem metres cúbics (m3), cada metre cúbic és un sac, i això només cal verure-ho. A part d'això, la llenya pot estar més seca o més humida, la qual cosa canvia el pes, però 1 metre cúbic sempre és 1 metre cúbic estigui la llenya seca o humida.
Quantitat (en m3)

Preu Aprox.

Aquí pots fer un càlcul aproximat molt ràpidament, després del càlcul, només cal que et posis en contacte amb nosaltres i et farem un pressupost.

Oferta per obertura en llenya de Roure!

1m³ per 90€, 2m³ per 165€, 3m³ per 240€ i 4m³ per tant sols 300€! I amb transport inclòs!