Tlf. 661 902 045 | Correu Electrònic: info@kakullenya.com

Manteniment de Jardins i Espais Forestals

Per poder gaudir del seu jardí durant tot l'any, KaKu posa a la seva disposició tota una gamma de serveis:

- Assessorament; l'assessorem si té algun dubte o idea que vol dur a terme i que vulgui consultar-la amb algú abans de començar.

- Instal·lacions de rec

- Il·luminació d'exteriors

- Manteniment general (neteja, poda...)

El primer que fem és analitzar les característiques del jardí, ja que, cada jardí és diferent i, per tant,necessita un tractament personalitzat, a la mesura de cadascú. Tant podem fer manteniments setmanals, mensuals, trimestrals (per exemple espais que necessitin ser desbroçats periòdicament) com per períodes personalitzats perquè pugui gaudir del seu jardí sense esforços.

La nostra experiència permet adaptar-nos a tot tipus de jardins, alhora que sabem què hem de fer, com ho hem de fer i quan ho hem de fer.

Disseny i Construcció de Jardins

Disposem d'una gran varietat de material, ja sigui diferents tipus de gespa artificial amb característiques molt diverses, com també graves que segur que s'adapten a les seves necessitats, de diferents tamanys, formes, colors porositats, propietats i orígens, les travesses de fusta també ens ajuden a dissenyar jardins moderns i personals. Aquesta només és una petita mostra de tot el que disposem, pot posar-se en contacte amb nosaltres i li oferirem tota la informació que necessiti.

Pot trobar una mostra de tots aquests productes a la nostra pàgina principal i pot posar-se en contacte mitjançant telèfon o correu electrònic.